Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας

Αποκτήστε μία επαγγελματική, σύγχρονη και εύκολα διαχείρισιμη Ιστοσελίδα.

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού για την κατασκευή ιστοσελίδων. Με την κατασκευή ιστοσελίδας, σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και σας συμβουλεύουμε πάντα ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Θέλουμε πάντα να αισθάνεστε ότι η επιλογή σας να συνεργαστείτε μαζί μας είναι η καλύτερη και σ’αυτό επενδύουμε.

Σκοπός μας είναι να σας δώσουμε τα εργαλεία και την γνώση ώστε να αναπτύξετε την επιχείρηση σας. Σκοπός είναι να αποκτήσετε νέους πελάτες διαδικτυακά.

Λειτουργικές ιστοσελίδων με μοντέρνο & responsive design

Στην εποχή μας, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η χρήση smartphones και tablets για την πλοήγηση στο internet σε σχέση με παλαιότερα, όταν χρησιμοποιούσαμε αποκλειστικά τον σταθερό μας desktop ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αυτή η μετάβαση σε νέα δεδομένα έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές. Για παράδειγμα στη διαφορά μεγέθους της οθόνης, αφού πλέον καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες εφαρμογές σε ένα πολύ μικρότερο χώρο… Το γεγονός αυτό πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα στην εμφάνιση μιας ιστοσελίδας, λόγω ποικιλίας διαστάσεων στις οθόνες των συσκευών, καθώς και διαφόρων ασυμβατοτήτων που μπορούν να τύχουν μεταξύ τους. Τα προβλήματα όμως είναι για να λύνονται!

Στην EasyComTech σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε διάσταση οθόνης (smartphone, tablet), αλλάζοντας ακόμα και δομικά τους στοιχεία τους, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο! Εργαζόμαστε ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει πάντα την καταλληλότερη, πληρέστερη και πιο αποδοτική έκδοση για τη συσκευή που χρησιμοποιεί όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.

Contact

Επικοινωνία.

Κεντρικά

Λάμπρου Κατσώνη 36Α
Αμπελόκηποι – GR 114 71
1ος Όροφος
+30 210 64 32 547
+30 210 64 35 133

Παράρτημα

Δελφών 32 & Κ. Παλαμά
Αιγάλεω GR 122 43
+30 210 59 14 532
+30 698 95 00 444

Web

www.webprestige.gr
info@webprestige.gr
sales@webprestige.gr

CALL: +30 210 64 32 547

info@webprestige.gr
Contact