WEB DESIGN & DEVELOPMENT

Χαρακτηριστικά eshop

Κατασκευή ιστοσελίδων δεν σημαίνει μόνο σχεδιασμός και ανάπτυξη. Πρέπει να ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία και πολιτική επικοινωνίας της επιχείρησης, διαθέτοντας άριστη αισθητική ποιότητα και λειτουργικότητα, παραμένοντας φιλική προς όλες τις μηχανές αναζήτησης και αποδίδοντας άμεσα αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.

Η ομάδα μας μπορεί να αναπτύξει ιστοσελίδες αξιοποιώντας τα πιο διαδεδομένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), είτε να κατασκευάσει από το μηδέν μια custom λύση για εσάς.

Διαχειριστείτε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας!

Αναγνωρίσουμε την αναγκαιότητα να κρατάτε την ιστοσελίδα σας ενημερωμένη, όχι μόνο για να διατηρείται το περιεχόμενό της ενήμερο, αλλά και για την καλύτερη κατάταξη σας σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Οι σελίδες που ανανεώνουν το περιεχόμενο τους τακτικά, κατατάσσονται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Τα σύγχρονα CMS που χρησιμοποιούμε, σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε εύκολα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας από το δικό σας υπολογιστή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υποστήριξη δικτυακών τόπων κάθε τύπου (εταιρικά sites, eshops, portals, κ.ά.)

περισσότερα…

Προώθηση Ιστοσελίδων, Προϊόντων και Υπηρεσιών μέσω Google AdWords, Social Media Marketing, αποστολή Newsletter και Search Engine Optimization

περισσότερα…

Το ταχύτατο GR-IX δίκτυο των servers μας, σας παρέχει την πιο γρήγορη εμπειρία φιλοξενίας με έως x5 φορές ταχύτερους δικτυακούς χρόνους απόκρισης.

περισσότερα…

Σχεδιασμός γραφιστικών υψηλής ποιότητας. Λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, εταιρική ταυτότητα κ.α.

περισσότερα…

Χαρακτηριστικά Κατασκευής Ιστοσελίδων

Δημιουργήστε την δική σας ιστοσελίδα και αποκτήστε μια επαγγελματική παρουσίαση για εσάς αλλά και την εταιρεία σας!

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας όλες τις πιο σύγχρονες τεχνικές, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την δημιουργία της ιστοσελίδας σας με στόχο την επιτυχημένη προβολή και την καλύτερη προώθηση της επιχείρησής σας!

Ανάπτυξη site με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη από πλευράς σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης δεν επιθυμεί να βασισθεί σε ένα προσχεδιασμένο template αλλά είτε έχει ο ίδιος σχεδιάσει «επι χάρτου» τη δομή, εμφάνιση και λειτουργικότητα του site που επιθυμεί να δημιουργήσει είτε κάποια εξειδικευμένη εταιρεία σχεδιάσης sites έχει κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο το σχεδιασμό αυτό.

Στην περίπτωση αυτή μας παραδίδει το σχεδιασμό και αφού μελετήσουμε από την πλευρά μας την ανθρωποπροσπάθεια, τα μέσα και το χρόνο που απαιτούνται για να αναπτυχθεί το site «from scratch» καταθέτουμε σχετική τεχνική και οικονομική προσφορά. Αν ο πελάτης συμφωνήσει τότε προχωράμε στην ανάπτυξη του site.

Βασικοί παράγοντες κόστους για ένα τέτοιο site είναι:

  Αν το site θα είναι τύπου Responsive (δηλαδή να είναι προσβάσιμα από όλα τα μέσα όπως desktop υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablets αλλα και smartphones)

  Αν πρόκειται για e-shop

  Αν απαιτείται database

  Αν έχουμε στατικό ή δυναμικό περιεχόμενο

  Η επιθυμητή λειτουργικότητα

  Το πλήθος των σελίδων διαφορετικής δομής

  Η ύπαρξη sliders, galeries και video

  Αν απαιτείται λειτουργικότητα Blog

  Οι γλώσσες λειτουργίας

  Αν απαιτείται σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS)

Είναι εφικτό μετά από συζήτηση με τον πελάτη η χρησιμοποίηση του πλέον πρόσφατου βασικού μοντέλου μιας (της καταλληλότερης σύμφωνα με την επιθυμητή λειτουργικότητα) από τις τεχνολογίες ανοικτού κώδικα για το «χτίσιμο» το νέου site αλλάζοντας εξ” ολοκλήρου την εμφάνισή και λειτουργία του. Αυτό έχει τα εξής πολύ βασικά πλεονεκτήματα:

  Το site εξ΄ορισμού είναι τύπου Responsive

  Είναι δεδομένη η αναγκαία database και η επικοινωνία του συστήματος με αυτή

  Υπάρχει ήδη ενσωματωμένο το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS)

Λύση που είναι προϊόν εργαλείων sitebuilder εκτιμούμε ότι δεν είναι δόκιμες παρα μόνο στις περιπτώσεις sites που είναι βασισμένα σε κώδικα html δηλαδή στατικού περιεχομένου.

Όλα τα θέματα αυτά συζητούνται με τον πελάτη για την υιοθέτηση της καλλίτερης κατά περίπτωση λύσης. Πάντως είναι ενδεχόμενο το κόστος στην περίπτωση αυτή να είναι σαφώς μεγαλύτερο από την περίπτωση χρήσης προκατασκευασμένου template και αυτό γιατί αντί της προσαρμογής γίνεται ανάπτυξη όλων των λειτουργιών «εξ αρχής».

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη σημασία του ίντερνετ για τις επιχειρήσεις και προωθούμε την ανάπτυξη της εταιρία σας στην ψηφιακή εποχή. Οι υπηρεσίες μας κατασκευής ιστοσελίδων, εξασφαλίζουν την άριστη διαδικτυακή σας παρουσία και ενισχύουν την εταιρική σας εικόνα στην αγορά.

Κατασκευάζουμε πρωτότυπες και λειτουργικές ιστοσελίδες που ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων χρηστών, προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για την δική σας online επιχείρηση

και ζήτηστε μια προσφορά σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας …

134

Websites Designed

284

Websites Hosted

678+

Graphics Designed